MUĞLA / MİLAS - Ovakışlacık Ortaokulu

Ovakışlacık Ortaokulu

Ovakışlacık Mahallesi Milas/Muğla
Vizyon
Vizyonumuz; Akademik başarıları ve sosyal-kültürel faaliyet katılımları ve okul kültürü ile adından söz ettiren bir okul olmaktır. Özel Bir Devlet Okulu Ovakışlacık Ortaokulu
Misyon
Misyonumuz; Öğrencilerimizi Milli Eğitimin Temel İlkeleri doğrultusunda kendi kendine yetebilen, öz değerlendirme yapabilen, öz yönetim sahibi, özgün düşünebilen, üretebilen, hayata sevgi ve umutla bakabilen, hoşgörülü, ülkesinin milli ve manevi değerlerine saygı gösterip onları yaşayıp yaşatabilen, ülkesini diğer ülkeler arasında lider yapma inancı taşıyan bireyler olarak yetiştirmektir. Özel Bir Devlet Okulu Ovakışlacık Ortaokulu
Başarılar
2015-2016 Eğitim öğretim yılında; 2 öğrencimiz Milas Anadolu Lisesi´ne 2 öğrencimiz Milas Cumhuriyet Anadolu Lisesi´ne 4 öğrencimiz Milas İmam Hatip Lisesi´ne 11 öğrencimiz Milas´taki farklı Mesleki ve Teknik Anadolu Liselerine yerleşmişlerdir.
Öğretim Şekli :Tam gün
Ulaşım
Milas´tan İzmir yönüne giderken Selimiye´ye gelmeden Köşk Mahallesi´nden sola dönülür.Köşk Mahallesi´nden sonraki mahalle olan Karakuyu Mahallesi içine girmek için tekrar sola dönülür. Karakuyu Mahallesi içinden geçtikten 4 km sonra Ovakışlacık Mahallesi girişindeki okulumuza ulaşılabilir.
Servis Bilgisi
Okulumuz Taşımalı Eğitim Kapsamında olduğu için Köşk, Karakuyu, Ahmetli, Ebekırı, Güldere, Eren, Aktaş bölgelerinden 5 servis aracıyla taşıma yapılmaktadır.
Muğla İli Milas İlçesi Ovakışlacık Mahallesi
İlçe Merkezine Uzaklık: 17km İl Merkezine Uzaklık: 80km