MUĞLA / MİLAS - Ovakışlacık Ortaokulu

Musa ACAR - Okul Müdürü

7 Mayıs 1973  yılında Burdur Yeşilova Armut Köyünde beş çocuklu bir ailenin beşinci çocuğu olarak dünyaya geldim.. İlkokulu köyümde tamamladıktan sonra Ortaokulu yine aynı ilçeye bağlı Akçaköy Ortaokulu´nda tamamladıktan sonra Lise eğitimimi 1 yıl Burdurda okuduktan sonra sonraki iki yılı Isparta Yalvaç Endüstri Meslek Lisesi Elektrik Bölümünde tamamladım. Üniversite eğitimimi pamukkale Üniversitesi Eğitim Fatültesinde tamamladıktan sonra 1999 yılındaAdıyaman İli Sincik İlçesi Karaköse Köyü´ne sınıf öğretmeni olarak atamam yapılda. 2003 yılında ildışı atamasıyla Isparta İli Yalvaç İlçesi Kozluçay İlkokulu´nda göreve başladım. 2011 yılında aynı ilçeye bağlı Dedeçam Şehit Ramazan Karaca Ortaokuluna Müğdür olarak atamam yapıldı. 2014 yılında Isparta İli Gönen İlçesi Gölbaşı Köyünde Beden eğitimi öğretmeni olarak çalışmaya başladıktan 6 aya sonra tekrar Yalvaç İlçesi Kozluçay Ortaokuluna müdür olarak görevlendirildim. 2016-2021 Yılları arası Yalvaç Fen Lisesi Müdürü olarak çalıştım. 2021 yılında Yalvaç Mesleki Eğitim merkezi Müdürlüğüne tain istedim. Kısa bir süre orada çalıştıktan sonra ani bir kararla Muğla ili Milas İlçesi Ortaköy ortaokulu´na Beden Eğitimi Öğretmeniş olarak tayin istedi. 2023 yılında görevde yükselme sınavları sonucu Milas ilçesi Ovakışlacık Ortaokuluna Müdür olarak atandı. 2002 ve2011 doğumlu iki kız çocuğuna sahibim.Temel Vizyonum Mustafa Kemal Atatürk´ün ´´ Zafer, zafer benimdir  diyebilenindir. Başarı ise başaracağım diye yola çıkıp başarabilenidir´´ sözünü gerçekleştirmektir.